16.10.2018 | 04:30  EN DE HU IT HR
do začetka: dni: 0, ur: 0, minut: 0

Mednarodni salon vina in delikatesnih proizvodov
4. november 2015
v Kongresnem centru hotela Habakuk v Mariboru

Odgovorno
PROGRAM
Povabilo RAZSTAVLJALCEM
Kulinarika
Lokacija
Pass & Full pass
Podpirajo
Uradni kozarec
Uradna voda

Povabilo RAZSTAVLJALCEM

PRIJAVNI FORMULAR s klikom tukaj :::>>>


Ponujate dobrote? Recimo vino, mesnine, sir, kakovostna olja, namaze, gobe, kruh, dimnjene ribe, vložene dobrote, čokolado, piškote in podobne delikatese?

Ponujate vsebine za HoReCa sektor? Preverite možnosti sodelovanja! Želite vaše najboljše izdelke predstaviti prav ljudem, ki iščejo takšne izdelke?
Domači in tuji dobrojedci, gostinci, specializirani trgovci, sommelierji, kuharski chef, poslovneži, novinarji in drugi sladokusci se bodo zbrali na enem mestu. 26. OKTOBRA 2016 na devetem zaporednem mednarodnem salonu vina in delikates VinDel 2016 v prireditveni dvorani hotela DRAŠ v Mariboru.

Zagotovljena mednarodna klientela strokovnih obiskovalcev. Na VinDel-u boste srečali prav tiste ljudje, ki odločajo o nakupu vaših izdelkov za posamezne gostinske lokale in specializirane trgovine.

Za povrh bo vaše izdelke spoznala še velika skupina porabnikov izdelkov najvišjega kakovostnega razreda. Med njimi Sommelierji ljubitelji, ki so znani po tem, da jih vina in visoka kulinarika nadpovprečno zanima ter so pripravljeni segati tudi po najdražjih tovrstnih izdelkih.

So vaši najboljši izdelki namenjeni ravno zgoraj omenjenim kupcem?
Predstavite jih na razstavno degustacijski mizici na mednarodnem salonu vina in delikates VinDel. Sodelovanje treh vaših izdelkov, vpis v katalog prireditve in 5 vstopnic za vaše poslovne partnerje vas bo po tej posebni promocijski ponudbi stalo že od 180€ (z vključenim ddv) naprej.
Da, prav ste prebrali. Promocijska cena je 180€ za vse troje skupaj: razstavni prostor za tri izdelke, 5 vstopnic in vpis v tiskano publikacijo.

Toda to še ni vse:
Vsi rastavljalci lahko ves dan brezplačno parkirate v neposredni bližini prireditve.
Razstavljalci lahko dodatne vstopnice za svoje vabljene goste naročite v predprodaji po le 7,5€ po osebi (50% znižana cena).
Vinarji imajo že vključeno tudi pranje in oskrbo s kozarci. Prireditev poteka pod Pohorjem v PRIREDITVENI DVORANI Hotela DRAŠ.

PRIJAVNI FORMULAR za razstavljalce si snamete s klikom tukaj :::>>>
Z veseljem vam ga pošljemo tudi po pošti (ali e-pošti) - zahtevajte na info@vindel.si

Želite dodatne informacije ali pojasnila. Brez odlašanja kontaktirajte:
Zavod za razvoj in raziskovanje gostinskih in kmetijskih dejavnosti SloVino
Mlinska ulica 1
2000 Maribor
Telefon: 02 2283030, 031 766000
E-pošta: marketing@slovino.com
Splet: www.slovino.si,www.vindel.si


(c) 2008 VinDel | Vse pravice pridržane