ODGOVORNO

Salon VinDel je zasnovan kot podstat za razvoj in kulturo uživanja vina.

Vsem razstavljavcem z zakonom in izrecnimi navodili organizatorja prepovedano točiti vino alkoholiziranim in mladoletnim osebam.

Odnos do vina je tudi odnos do pridelovalca. Zato konzumirajte spoštljivo.

Vse udeležence naprošamo, da konzumirajo odgovorno in kulturno.

Na Salonu VinDel je:
1. prepovedano točenje alkohola alkoholiziranim osebam oz. osebam, ki kažejo znake opitosti;

2. prepovedano točenje alkohola mladoletnim osebam;

3. na razstavnih mizicah izključno dovoljeno predstavljati in ponujati le izdelke, ki so primerni oziroma dovoljeni za promocijo in prodajo na slovenskem in evropskem trgu;

4. Salon VinDel ni prodajni salon, zato lahko poteka samo dogovarjanje o poslih; na razstavnih prostorih prodaja ni dovoljena;

5. vsako ponujanje in točenje izdelkov po 18.00 je prepovedano.

Organizator v nobenem primeru ne odgovarja za vaše eksponate in drugo lastnino.

VARNO in BREZPLAČNO iz Salona VinDel
z avtobusi MARPROM, MARIBORSKI POTNIŠKI PROMET

Po degustaciji brezplačen avtobusni prevoz.

Z namenom, da vam omogočimo varen in brezskrben odhod s salona VinDel, smo se ponovno povezali z javnim podjetjem Marprom, s katerim si skupaj prizadevamo za odgovorno ravnaje udeležencev v prometu. Tako boste lahko na salonu VinDel brezplačno dobili kuponček oziroma kuponsko vozovnico za mestni avtobus; ta kuponček boste ob vstopu na avtobus pokazali vozniku, ki vam bo nato izročil vozovnico za eno vožnjo. Vabimo vas, da v čim večjem številu izkoristite brezplačno možnost varnega in udobnega prevoza z mestnim avtobusom.

Aktualne informacije o voznih redih ponujata tudi spletna aplikacija Marprom WEBMap in aplikacija Marprom Vozni Redi za pametne mobilnike Android.