Vabljeni na Salon VinDel on Tour, ki vas bo z izbranimi okusi razvajal v soboto, 11. septembra 2021, med 10. in 18. uro na Poti med krošnjami Pohorje.

Za vstop na Pot med krošnjami Pohorje je potrebno plačati vstopnino.

Zagotovljen je BREZPLAČEN avtobusni prevoz iz Maribora, Slovenske Bistrice, Slovenskih Konjic in Zreč, ki bo obiskovalce pripeljal prav do vhoda na prireditev. Potrebna je le predhodna rezervacija sedežev do zapolnitve prostih mest na email: info@pohorje-turizem.com

Za degustacijski vzorec izbranega okusa bo potrebno odšteti 1 €, kar je simbolična gesta v teh, za vinsko branžo, zahtevnih časih.

Kavcija za ročno izdelane kozarce Steklarne Rogaška bo znašala 15 € in se bo v celoti vrnila ob celega vračilu kozarca.

Vsi udeleženci, vsi ponudniki in organizatorji VinDel on Tour smo dolžni upoštevati vse veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja novega korona virusa ter izpolnjevati vse zakonsko določene pogoje za sodelovanje (pogoj PCT ter nošnja obrazne maske), kar velja za vse prisotne. Izpolnjevanje pogoja PCT se bo preverjalo. Skladno s trenutno veljavnimi predpisi je dovoljeno blago in storitve nuditi le osebam, ki izpolnjujejo PCT pogoj, kar je potrebno preverjati s strani vsakega ponudnika.

Prepovedano bo točenje alkohola alkoholiziranim osebam oz. osebam, ki kažejo znake opitosti.

Prepovedano bo točenje alkohola mladoletnim osebam.

Vabljeni na Salon VinDel on Tour, ki vas bo z izbranimi okusi razvajal v soboto, 11. septembra 2021, med 10. in 18. uro na Poti med krošnjami Pohorje.

Veselimo se vašega obiska.