II. VinDel on Tour 2023 / 

Po uspešnih izvedbah v letih 2021, 2022 in v letošnjem juliju vas VinDel on Tour 2023 ponovno pričakuje na praznični torek, 15. avgusta na prostem, med krošnjami, na čudoviti lokaciji Pot med krošnjami Pohorje na Rogli. V naravi, med drevesi, bo prijetno in izjemno okusno. Čudovita pot, ki med krošnjami dreves vodi do impresivnega razglednega stolpa, je osrednje prizorišče, na katerem se predstavljajo izbrani okusi. VinDel on Tour je po zasnovi podoben tržnici, na kateri je možno okušati in kupiti izbrane dobrote ter spoznati njihove kreatorje.

Vina se poskušajo iz ročno izdelanih kelihov, ki so jih izdelali mojstri v Steklarni Rogaška. Uradni vodi na VinDel on Tour sta Radenska Naturelle in Radenska Classic. VinDel on Tour je mnogim znan tudi kot »najokusnejši sprehod s kozarcem visoko med krošnjami«. Letos bo ob druženjih s kreatorji okusov potekalo tudi srečanje vinskih svetovalcev Sommelier.si Academy in Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije. Prijetno bo in nadvse okusno. Dobrodošli.

VinDel on Tour je svojevrstna najava Salona VinDel, ki bo letos potekal 18. oktobra v Kazinski dvorani in preddverjih Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Prireditev omogočata Pot med krošnjami Pohorje d.o.o. in Zavod SloVino, skupaj s partnerji.

Veselimo se srečanja z vami, sprehoda med krošnjami s kozarcem in uživanja v izbranih okusih, na preverjeno eni najlepših lokacij v osrčju pohorskih gozdov.

VinDel on Tour 2023
Ekipa Zavoda SloVino & ekipa Poti med krošnjami Pohorje

Dodatne Informacije:

Kavcija za kozarec znaša 5 € ali 20 € za ročno izdelan kozarec Armonija iz Steklarne Rogaška in se v celoti vrne ob vračilu kozarca.
Simbolična cena degustacijskega odmerka stane 1 €.
Za vstop na Pot med krošnjami Pohorje je potrebno plačati vstopnino.
Na Rogli je običajno nekaj stopinj hladneje kot v dolini.
Združite obisk prireditve s sprehodom na razgledni stolp in načrtujte izlet v naravo.

Podrobnosti si oglejte na www.vindel.si in na www.potmedkrosnjami.si